Anak Syarikat YP
Tarikh Akhir Kemaskini
09 Januari 2007

LAGI KEMUDAHAN BAYARAN BALIK PINJAMAN PENDIDIKAN YAYASAN PAHANG

Pemberitahuan kepada peminjam-peminjam pinjaman pendidikan Yayasan Pahang. Satu lagi kemudahan untuk membayar balik disediakan melalui Pos Malaysia Berhad. Pembayaran boleh dibuat melalui 674 kaunter Pejabat Pos di seluruh Malaysia atau melalui laman web Pos Malaysia - www.posonline.com.my.
Melalui laman web ini, pemegang-pemegang akaun Hong Leong Bank, CIMB Bank, RHB Bank, Bank Rakyat, Pospay dan Bank Islam boleh terus membuat bayaran balik pinjaman pendidikan masing-masing secara online 24 jam sehari. Kadar komisen yang dikenakan adalah RM2.00 di kaunter dan RM1.00 untuk posonline.
Kemudahan baru yang diperkenalkan ini diharap dapat dimanfaatkan oleh peminjam-peminjam Yayasan Pahang untuk membuat bayaran balik pinjaman pendidikan masing-masing dengan lebih cekap dan tepat.

ZARINAH BINTI HAMID
18 Sep, 2008
MUAT TURUN

Sebarang pertayaan sila hubungi Yayasan Pahang di alamat:
Yayasan Pahang, Kompleks Yayasan Pahang, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang Darul Makmur.
Tel: 09-5181800 Fax: 09-5181888 atau e-mail: ypahang@yp.org.my
Hakcipta Terpelihara 2006 YAYASAN PAHANG | Pahang State Foundation